Workshop Douane en Logistieke zaken in Rusland

Workshop Douane en Logistieke zaken in Rusland

Workshop Douane en Logistieke zaken in Rusland Fenedex

In de praktijk blijkt dat zich nog steeds veel problemen voordoen om de goederen veilig vanuit Nederland naar Rusland te vervoeren. Zo is het bij het wegtransport belangrijk te onderzoeken of de vervoerder in kwestie over een vergunning beschikt om naar Rusland te rijden. Rederijen in Rusland vragen veel geld voor b/l-correcties en terminals in Rusland rekenen zeer hoge tarieven voor demurrage. Een ander gevaar dat om de hoek loert, is de corruptie die welig tiert in deze gebieden. Vertragingen, ergernissen en extra kosten kan men voorkomen door een goede voorbereiding en kennis van zaken.


Tijdens deze workshop gaan de sprekers in op wat men allemaal kan verwachten wanneer u zelf verantwoordelijk bent voor het exportzendingen naar Rusland. Een zeer praktijkgerichte workshop met veel praktische tips, nuttige informatie en interactieve discussies waaruit elke deelnemer zijn/haar voordeel kan doen voor de eigen aanpak.

Organisatoren EVO en Fenedex

 

Resultaat
Grotere doelmatigheid en kostenbesparing voor de onderneming door deelnemers vertrouwd te maken met de praktijksituatie omtrent de Russische douaneprocedures en logistieke zaken in Rusland.

 

Doelgroep
Alle exportmedewerkers die zich bezig (gaan) houden met exportzendingen naar Rusland.

 

Cursusdata

Startdatum     Duur        Plaats        Prijs    
08 juli 2015    1 middag Apeldoorn Leden: €319,00
                                                        Niet leden: €399,00

 

Terug naar het overzicht