Oorsprongsdocumenten

Oorsprongsdocumenten

Exporteert u goederen naar landen waarvoor u oorsprongsdocumenten zoals een Certificaat van Oorsprong, EUR.1-certificaat of gelegaliseerde handelsfactuur nodig heeft?

Wij horen vaker van onze klanten dat het opmaken van deze documenten als lastig ervaren wordt. Om die last weg te nemen verwijzen wij u graag naar de webshop van Exportdocumenten.com
Hier kunt u eenvoudig en snel uw documenten met legalisatie van Kamer van Koophandel (KvK) en ambassade bestellen.

Wat zijn de voordelen van digitaal bestellen in de webshop voor u?

Kennis: Bij vragen over uw exportdocumenten belt u met een van de specialisten. Tevens is een landvereisten-assistent geïntegreerd in de webshop welke u direct toont welke documenten worden aanbevolen voor het land van bestemming van uw zending.
Gemak: Maak eenmalig een account aan en u kunt direct bestellen. Geen software of licenties nodig.
Kosten: Transparante kosten, geen verrassingen achteraf. U betaalt uw aanvraag veilig online via Creditcard, iDeal of automatische incasso.
Ambassade service: Heeft u exportdocumenten nodig die ook gelegaliseerd dienen te worden door een ambassade en/of buitenlandse zaken, dan wordt dat ook voor u geregeld.

Voor meer informatie kijkt u op www.exportdocumenten.com

 


Terug naar het overzicht

Wilt u meer informatie??

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Algemene gegevens
  • *
  • *
  • *

Velden met een * zijn verplicht

Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door Van de Zand-Douaneagent. Lees ook ons privacybeleid.