Export Goederen

Wanneer u goederen naar het buitenland wilt transporteren, kunt u ons inschakelen als partner. Wij zorgen er dan voor dat alle douaneformaliteiten rondom de export op de juiste manier plaats vinden, zodat de transactie soepel en vlekkeloos kan verlopen.

Ons computersysteem is aangesloten op dat van het douanekantoor. Op het moment dat u ons een machtiging hebt gegeven zorgen wij ervoor dat het uitvoerdocument wordt opgemaakt. Wanneer de goederen klaar staan, doen wij de aangifte en ontvangt u van ons het document dat u kunt uitprinten. Het document kunt u vervolgens bij de goederen toevoegen. U kunt de aangifte dus laten verzorgen vanaf ieder punt in Nederland!

Wij houden u altijd op de hoogte van de status van de zending. In de aangifte staat de locatie waar de goederen zich bevinden en de douane kan besluiten een fysieke controle ter plaatse te doen. Mocht er sprake zijn van een controle door de douane dan informeren wij u hierover.

Vanaf 1 juli werken we met het nieuwe AGS2 systeem, een computersysteem dat vlekkeloos werkt en helemaal geüpdate is. Uw aangifte is bij ons in goede handen!


Terug naar het overzicht

Wilt u meer informatie??

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Algemene gegevens
  • *
  • *
  • *

Velden met een * zijn verplicht

Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door Van de Zand-Douaneagent. Lees ook ons privacybeleid.

Nieuws over deze dienst

  1. Overstap naar AGS2
  2. Nieuw Algemeen Preferentieel Systeem